Wat is een private cloud?

Wat is een private cloud? Net als een public cloud is een private cloud gebaseerd op cloud computing. Dit houdt in dat er verschillende resources van verschillende servers beschikbaar worden gesteld. Vervolgens kunnen deze resources voor allerlei taken worden gebruikt om uw bedrijfsprocessen te ondersteunen.

Een private cloud is heel erg schaalbaar, wat u de kracht geeft om te groeien of te krimpen wanneer u dat graag zou willen. Bij een private cloud kunt u een cloud samenstellen die volledig aan uw wensen voldoet, met uw eigen hardware en software wensen.

Geniet van alle voordelen

Bij een private cloud, verzorgd door Cloudhosting.nl, kunt u rekenen op een proactief beheer. Dit houdt in dat er een goede en snelle service wordt verleend. Daarnaast kan Sirrus.nl u een onafhankelijk advies geven als het gaat om een systeem dat het beste aansluit op uw eisen en wensen.

Dit kan worden verzorgd op hardware, software en virtualisatie gebied. Zo biedt Cloudhosting.nl de mogelijkheid om bij een private cloud de virtualisatie te realiseren met VMWare. VMware is op dit moment één van de beste oplossingen voor de virtualisatie van een private cloud, om voor een snelle en stabiele omgeving te zorgen.